esmaspäev, 31. märts 2014

Kus õppida - klassis või lageda taeva all?

Märtsikuu ilmad ei olnud just kõige armulikumad, et viia klass muru peale istuma ja D-vitamiini omandama, lisaks muidugi kõigele tarkusele, mis ajalootund niikuinii neisse ladestab. Seega otsustas 7. klass nokitseda valmis oma vaimulike rüütliordude raamatud turvaliselt koolimajas.

Valik töid:





Raamatute valmistamisele järgnes ümarlaud, kus anti üksteisele tagasisidet - mis oli hästi? Mida võiks järgmine kord paremini teha? Iga grupp sai endale retsenseerimiseks kellegi teise töö. Eks teise töös märgatakse vigasid ikka paremini kui enda omas. Kuid ega seal väga palju laita ei olnudki - kõik olid võtnud ülesannet tõsiselt ja andnud endast parima! 

-

Külma ilma ja vihma trotsis aga 10HP, kes marsiss vahvalt läbi kogu vanalinna Kodulinn Tallinn kursuse raames. Kui 10KP pistis rinda miinuskraadidega, siis 10HP tegi tempot, et pääseda paduvihma eest. Võidukas klass Vabaduse väljakul:


Pole midagi parata - osad ülesanded vajavad klassiruumi ja osad viivad sind klassiruumist välja. Oluline on, et kõik osalejad panustaks maksimumi ning siis õnnestuvad kõik ülesanded!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar